VeganHey™ feat. GND (SE)

VeganHey™ feat. GND (SE)

We are proud to announce that we've teamed up with Girl Next Door, a concept store located on the West Coast of Sweden.  



Name: Girl Next Door.
Location: Storgatan 28, Falkenberg
Opening hours:
Mån-Fre 11-18, Lör 10-15.
Instagram: @girlnextdoorfbg

Girl Next Door, i folkmun GND, är belägen i centrala Falkenberg. Multibrandbutiken har under de senaste åren etablerat sig som stadens absoluta epicentrum för tjej- och kvinnomode. Kombinationen av smakfullt utvalda plagg och personlig service har visat sig; attraktiv.

“Det är viktigt för mig att ständigt vara uppdaterad och följa det senaste trenderna inom mode, design och livsstil. Butikens sortiment följer en röd tråd och det ska vara enkelt att se hur man kan matcha plagg och varor från våra olika leverantörer. Kläderna vi erbjuder ska ha en hållbarhet som är över standard, och vara tillverkade på ett sätt som strävar efter att hela tiden följa miljöns utveckling” - Lisa Sevholt, ägare GND.

Hos GND hittar du bland annat märken som: Ganni, House of Dagmar, INUIKII, Samsoe Samsoe, GESTUZ, VeganHey, Voluspa, Kinfolk, Frama, by Malene Birger, Baum und pferdgarten, NA-KD, just female, Jane Koenig & Rodebjer.

Hos Girl Next Door finner du nu VeganHey's vegansk proteinpulver, tillgängligt till försäljning i smakerna: M*LK CHOCOLATEPEANUT B*TTER CARAMEL, & VANILLA ICE CRE*M

"För mig är det minst lika viktigt att märken jag tar in har en story, något de står för och något som gör dem unika. Jag diggar vad VeganHey står för och vill vara en hjälpande faktor att sprida kulturen och dess syfte, speciellt i det klimat och den värld vi lever i idag." - Lisa Sevholt, ägare GND.

All the best, VeganHey


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published